Fra en enkelt slange
til en totalløsning

Faktabox

Vores kunde Vestmek har været på kursus i de forskellige processer i cylinder-reparation, så de efterfølgende kan varetage dem på deres eget værksted.

Mogens 040724 - 0028

Salgstekniker

Mogens Basse

Klædt på til at være

100% selvkørende i hydrauliske reparationer

I starten af oktober 24 havde vi fornøjelsen af at have besøg fra én af vores værdsatte kunder på Færøerne – Vestmek, et maskinværksted beliggende i den vestlige del af øerne.

Samarbejdet startede egentlig med en simpel bestilling på en hydraulikslange, men det har siden udviklet sig til noget langt større. På grund af den udfordrende infrastruktur på Færøerne har det i mange år været en dyr affære for Vestmek at få serviceret og repareret kundernes hydraulikløsninger. Det har åbnet døren til et endnu tættere samarbejde mellem Vestmek og HydraComp.

I løbet af det sidste år har vi hjulpet Vestmek med at etablere et fuldt hydraulikværksted, så de nu kan håndtere de mest almindelige reparationer internt. De slipper dermed for dyre logistiske omkostninger og kan nu tilbyde deres kunder en hurtigere og mere effektiv service.

vestmek-5

Kursusdage hos HydraComp

Bárður Henriksen, direktør for Vestmek, udtaler:

Det har været et par gode og lærerige dage og mine medarbejdere har fået noget godt og brugbart med herfra.

Fra Færøerne til Skive

Vestmeks dygtige team var på besøg hos os i Skive for at lære at betjene maskinerne og få en forståelse for arbejdsgangen, så de fremover kan lave de nødvendige tilpasninger og forarbejdninger på vores standardkomponenter. Disse komponenter vil blive en fast del af deres sortiment.

 

For Vestmeks kunder betyder det en markant bedre service, både hvad angår omkostninger og leveringshastighed. Vi er stolte af, at vi her fra Skive kan have en positiv indflydelse på en virksomhed så langt væk, og vi ser frem til et langt og frugtbart samarbejde.

 

Nogle gange kan en enkelt slange altså vokse til en komplet hydraulikløsning.

vestmek-4
Vestmek-3
Vestmek-2

Vi ser det som en naturlig del af vores samarbejde at gøre vores kunder til "superbrugere" af vores sortiment.

vestmek-1

Læs også

Case: Virksund Dæmningen – Tryghed omkring driften

Mød vores servicechef Finn Olesen, på servicebesøg hos Virksund Dæmningen, hvor et hydraulisk system styrer vandtilførslen til og fra Hjarbæk Fjord

Case: Obel P. – Gigant mikrobølgeovn skaber bedre spærtræ

Vi arbejder med unikke løsninger, og der er det vigtigt at vi har nogle samarbejdspartnere, hvor vi ikke blot er et nummer, men er klar til at rykke ud, når det er nødvendigt.