Kunden i centrum

Tætte relationer
giver tryghed

Faktaboks

Samarbejdet mellem HydraComp og OBEL-P Automation A/S omhandler hele HydraComps produkt-portefølje, fra cylindere til pumpestationer.

Jesper_F_0Y9A0332 1

Jesper F Frederiksen, Salgs- & Indkøbsdirektør

Mød Stefan Krebs Jensen.

OBEL P AUTOMATION

Kæmpe mikrobølgeovne til produktion af limtræsspær – hvor fantasifuldt det end lyder, så er det dagligdagen hos OBEL P AUTOMATION i Herning, hvor knap 40 mand udtænker og producerer specialmaskiner til produktionslinjer primært i træindustrien.

Et af produkterne er disse højfrekvenspressere til træindustrien, som med flere hundrede tons pres sammen med en højfrekvent aktivering af lim fremstiller spærtræ – i uendelige længder.

x0Y9A0122

OBEL-P Automation A/S

OBEL-P Automation A/S, er lokaliseret i Herning og er en del af Lynx Equity Ltd.

Siden 1956, har virksomheden produceret løsninger til træindustrien.

Virksomheden beskæftiger ca 40 mand.

HF-Pressere

Konstruktør, Stefan Krebs Jensen, viser her seneste bud på en af disse HF-pressere, som skal monteres hos en kunde i Østrig.

 

HF-presseren fungerer ved at påføre pres både vertikalt og horisontalt, samtidig med at limen aktiveres med højfrekvente bølger. Det er den hydrauliske løsning i presseren, som har et markant HydraComp-aftryk.

 

Såvel pumpestationen, der leverer olietrykket til de mange cylindre, som de enkelte cylindre, er nemlig tegnet, produceret og leveret af HydraComp.

x0Y9A0107 (1)
IMG_4718 (1)
x0Y9A0114 (1)

Tryghed og knowhow som vigtige kerneprodukter:

Hos HydraComp gør vi et stort nummer ud af at levere tryghed og knowhow

– og det er fantastisk at besøge en kunde, som sidder med følelsen af at have fået netop dette produkt: TRYGHED og KNOWHOW

IMG_4828 (1)

Mangeårig relation

Samarbejdet mellem OBEL P og HydraComp går ca. 10 år tilbage – og startede som en kontakt med Salgs- og Indkøbsdirektør Jesper Frants Frederiksen.

Målet var at finde en leverandør, som ikke blot kunne levere varen, men også var en stabil samarbejdspartner. Det har også været vigtigt at finde en leverandør, som kunne levere hele pakken, og som er garant for, at hele systemet i hydraulikløsningen er dimensioneret korrekt.

Det blev sagt flere gange under dette besøg – grunden til, at HydraComp har været fast leverandør hos OBEL P gennem flere år nu, skyldes et utroligt højt serviceniveau.

”Sikkerheden for maksimal oppetid for vores kunder er essentiel – det har Jesper gennem alle år været garant for”, udtaler Stefan Krebs Jensen – og tilføjer: ”Vi arbejder med unikke løsninger, og der er det vigtigt at vi har nogle samarbejdspartnere, hvor vi ikke blot er et nummer, men er klar til at rykke ud, når det er nødvendigt.”

Mangeårig relation