Hydrauliske
Totalløsninger

HydraComp er

Hydraulisk totalleverandør

Når vi siger at vores primære produkter er ”Tryghed, kvalitet og knowhow” – så mener vi det. Ved at vælge HydraComp som samarbejdspartner til dine hydrauliske løsninger, køber du ikke bare et produkt. Med i købet får du i højeste grad adgang til en kæmpe vidensbank og stor teknisk knowhow.

På vores produktionsfaciliteter har vi samlet de stærkeste kræfter inden for hydraulik, uanset om det drejer sig om hydraulikcylindre, hydraulikslanger eller hydraulikstationer. Vi tilbyder med andre ord 100% egenproduktion, hvilket betyder, at du som kunde i høj grad kan forvente og drage nytte af vores designfrihed, agilitet og vores evne til at kombinere vores produkter optimalt til dig.

Hvorfor HydraComp?

  • 100% egenproduktion i Danmark

  • Små og store serier

  • Hurtigste leveringstid

  • Rådgivning og dimensionering

  • Egne montører

  • Totalleverandør

Kontakt vores salgsteam

for mere information

Gratis service til dig

24/7 adgang til online konfigurator af slanger og cylindre

Velkommen til vores hydraulik konfigurator!

Med vores online konfigurator giver vi dig mulighed for selv at designe og tilpasse cylindre og hydraulikslanger direkte fra din egen computer. Vi sætter dig i førersædet, så du kan skabe løsninger, der passer perfekt til dine behov.

total_1
/01

Med dig hele vejen

Knowhow er vores vigtigste produkt, og derfor starter enhver produktion også med kompetent rådgivning fra vores sælgere og teknikere. Sammen med dig tegner og dimensionerer vi den løsning der passer til dit projekt. En stor force er vores egenproduktion, hvilket betyder, at vi har flere muligheder, når det gælder valg af kvalitet. Samtidig sikres du en driftsikker løsning, fordi vi er totalleverandører. Det giver dig tryghed for, at både cylinder, pumpestation og slanger er korrekt dimensioneret til hinanden.

/02

Oppetid = Økonomi

Vi gør ikke bare en dyd ud af at levere korrekt og til aftalte tid. Vi er samtidig også af den holdning at vores opgave ikke er løst, bare fordi løsningen er leveret og monteret.

Oppetid er for de fleste lighedstegn med økonomi. Derfor tilbyder vi serviceaftaler, som betyder at vores serviceteam med faste mellemrum sikrer at din løsning kører optimalt.

total_2
total_3
/03

Tryghed og innovation går hånd i hånd

Oplev fordelene, trygheden og i sidste ende besparelsen i totaløkonomien ved at drage nytte af vores erfaring og kombinere ovenstående sluttede ring af alle behov i en hydraulisk løsning. Samtidig er vi din samarbejdspartner, som konstant stræber efter at forbedre dit produkt og skabe endnu mere værdi gennem en langvarig relation.

Hydraulik-produkterne

ikon_cylinder

Hydraulik cylindre

Når du handler med HydraComp er du sikret cylinderløsninger, der er 100% tilpasset dine behov.

Materialerne der anvendes kan alle fås med 3.1 certifikat 27J ved -20°C. med rør dimension fra Ø25mm til Ø400mm

ikon_motor

Hydraulik stationer

Hydraulikstationer er ofte hjertet i hydraulikløsningen. det skal fungere perfekt og holde i længden! 

Kun fantasien sætter begrænsninger når vi skal fremstille hydraulikstationer. Uanset hvad er vi klar til at levere selv de mest utænkelige løsninger.

ikon_slange

Hydraulik komponenter

Vi har gjort mere end 8000 standard-komponenter tilgængelig for dig.

Tag en snak med vores salgsafdeling, eller besøg vores webshop, hvor du 24/7 kan bestille og få leveret når det passer dig