Online Konfigurator

Velkommen til vores

hydraulik konfigurator!

Ethvert projekt starter med en plan. Og når det handler om hydraulikløsninger, kan mængden af specifikationer og krav virke overvældende, især når der skal konstrueres cylindre.

Vi forstår dine behov som erfarne brugere af hydrauliske systemer og ved, at tilpasning og ydeevne er afgørende. Vores tekniske tegnere står klar til at hjælpe dig med at navigere gennem dette komplekse landskab. Men vi går endnu længere.

Med vores online konfigurator giver vi dig mulighed for selv at designe og tilpasse cylindre og hydraulikslanger direkte fra din egen computer.

Vi sætter dig i førersædet, så du kan skabe løsninger, der passer perfekt til dine behov.

HydraComp Service

  • 24/7 adgang til online konfigurator af slanger og cylindre

  • Design og få adgang til 3d filer til videre forarbejdning

  • Brug som udgangspunkt til dit projekt.

  • Gør det selv, eller få hjælp til projektet af vores dygtige tekniske eksperter

  • Brug som udgangspunkt til dit projekt.

  • Nemt at rekvirere tilbud på baggrund af din tegning.

Kontakt vores salgsteam

for mere information

Fra få klik til

Færdig cylinder

Med vores intuitive online konfigurator kan du skræddersy dine hydrauliske komponenter ved blot at udfylde enkelte parametre på skærmen. Og det bedste af det hele? Det er helt gratis!

Alt dette ender ud i en forespørgsel direkte hos vores salgsteam, som er specialister i at omsætte dine behov til praktiske løsninger. Du kan altid følge med i processen og få genereret 3D-filer, så du kan visualisere dine design og arbejde videre med dem i større projekter.

Konfigurator som udgangspunkt

Vi ved, at du har unikke krav og præferencer. Derfor giver vi dig fuld fleksibilitet til at bruge vores konfigurator som du ønsker.

Uanset om du foretrækker at tegne og bestille direkte eller bare vil bruge din skitse som udgangspunkt for en dialog med vores eksperter, så er vi her for at hjælpe dig. Hos os er brugervenlighed og tilpasning nøgleordene.

FAQ

Ja, cylinderkonfiguratoren er hele tiden 100% gratis at bruge. Du bliver aldrig bedt om kortoplysninger eller afkrævet køb af abonnement for at kunne bruge den. Så snart vi har godkendt din oprettelse, har du fuld adgang til konfiguratoren.

Nej. Når du opretter dig som bruger på cylinderkonfigurator, bliver du ikke samtidig tilmeldt nyhedsbreve eller opkaldslister.

Du modtager heller ikke uopfordrede tilbud og reklame-mails. Du kan ikke ved et uheld, komme til at bestille eller købe produkter gennem konfiguratoren. Du kan dog muligvis blive ringet op indledningsvis af en af vore medarbejdere, som vil hjælpe dig godt i gang med konfiguratoren, men det kan du naturligvis blot sige nej tak til.

Det er et krav at oprette en bruger, for at kunne anvende cylinderkonfiguratoren.

Det skyldes, at de detaljer, du kan angive om dit projekt i konfiguratoren er fortrolige, og dem kan vi kun beskytte i tilfælde af angreb fra ondsindede brugere på Internettet, hvis du har en bruger, som er spærret med en adgangskode.

Vi opfordrer dig derfor altid til at anvende et stærkt kodeord på minimum 8 tegn, som kun du selv kender.

Nej. Cylinderkonfiguratoren fungerer direkte i alle browsere af nyere dato. Hvis du mod forventning oplever, at konfiguratoren ikke virker, når du logger ind, skal du som det første prøve at opdatere din browser. Det plejer at løse alle problemer.

Ja, det kan du, og i modsætning til mange andre steder, skal du hverken betale for dem, eller vente på dem. Du kan altid få tilsendt STEP/CAD-filer til din mail på dit cylinder-projekt, som du kan bruge i 3D-tegneprogrammer m.m. Du har hele tiden fuld brugsret over dit projekt, uanset om du har bestilt tilbud på det eller ej.

Har du brug for hjælp eller spørgsmål til cylinderkonfiguratoren, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige salgsteknikere på 9669 4080 eller [email protected]. Det er helt gratis og uforpligtende.

Ja, det kan du tro. Vi deltager gerne i udvikling af nye maskiner og prototyper, og du kan trække på vores erfaring indenfor dimensionering af hydraulik gennem hele projektet. Dermed kan du givetvis spare tid på spørgsmål og løsninger, som vi med det samme kan af- eller bekræfte, om er muligt og optimalt at gå videre med. Kontakt os gerne for en samtale eller et besøg. Vi er klar til at hjælpe dig i mål med dit projekt.

Konfigurator med 3D