Knowhow og erfaring
omformet til stål

300 års anciennitet indenfor hydraulik

Hydra-Comp er en kvalitetsbevidst hydraulikproducent, som har hovedsæde i Skive, og en afdeling i Kolding.

Siden 2001 har HydraComp udviklet og serviceret specialproducerede hydraulikcylindre til flere forskellige brancher, og siden 2009 har vi gjort ligeså med pumpestationer og powerpacks.

Flere af vore dygtige medarbejdere har helt op til 40 års erfaring med udvikling af hydrauliske løsninger, som vores kunder har stor gavn af hver dag.

Om HydraComp

Velkommen til HydraComp, vores virksomhed, hvor vi driver vores forretning med mennesket og kunden i centrum.

 

Vi er drevet af en ambition og en tro på at værdibaseret ledelse, bæredygtighed og trivsel ikke bare er mål, men det grundlæggende element for vores organisation og de stakeholders der udgør vores omgivelser.

 

Vores tilgang til ledelse er dybt forankret i værdierne om ærlighed, samt personlig og faglig udvikling. Vi tror på at inspirere vores organisation til at vokse både fagligt og personligt ved at skabe et miljø, hvor tillid og åbenhed er normen. Vores ledere er ikke blot beslutningstagere, men også mentorer, der guider og støtter vores medarbejdere i deres udvikling.

artikel_rasmus_default

HydraComp Familien

Arbejdet med trivsel er ikke bare en del af vores virksomhedskultur, det er vores forpligtelse over for vores medarbejdere. Vores organisation er vores vigtigste aktiv, hvorfor sundhed og trivsel i virksomheden er afgørende. Derfor investerer vi i resurser, der fremmer fysisk, mental sundhed på arbejdspladsen. Fra fleksible arbejdstider til trivselsworkshops og adgang til sundhedsressourcer prioriterer vi vores medarbejderes velbefindende.

Vi er ikke bare en virksomhed; vi er et hold. Vores samarbejdskultur er præget af respekt, samarbejde og inklusion. Vi værdsætter forskelligheder, da det beriger vores organisation og styrker vores kreativitet og udvikling. Vi opfordrer til åben kommunikation og skaber et rum, hvor alle stemmer bliver hørt og respekteret.

Vi er stolte af vores rejse indtil videre, men vi er altid på udkig efter muligheder for forbedring og vækst. Vi tror på konstant læring og udvikling, både som enkeltpersoner og som organisation. Ved at forblive nysgerrige, ydmyge og åbne for nye ideer, forbliver vi relevante og omstillingsparate i en konstant skiftende verden.

Sammen stræber vi efter at gøre en positiv indvirkning, ikke kun inden for vores virksomhedsmure, men også i verden omkring os. Vi er drevet af en fælles mission om at skabe en bedre fremtid, og vi er fast besluttet på at gå den ekstra mil for at gøre det til virkelighed. Velkommen til vores familie.

total_1

Det fysiske produkt

Vi forarbejder hvert år mere end 124 ton stål til hydrauliske løsninger af høj kvalitet – så vi har om nogen et meget fysisk produkt. Når du handler hos HydraComp, er du sikret løsninger, der er 100% tilpasset dine behov. Al produktion foregår på vores egen fabrik i Skive og Kolding med nøje udvalgte råvarer.

 

Vi investerer løbende i vores maskinpark og vores medarbejdere, så vi konstant kan imødekomme kundernes krav til mere avancerede løsninger.

 

Én af vores stærke forcer er det faktum at vi har vores egen produktionsenhed. Dels har vi styr på processer og arbejdsgange, men vi har også 100% indflydelse på valg af råvarer, hvor vi har stor fokus på valg af de helt rigtige kvaliteter.

 

Vores produkter og tjenester er mere end bare økonomiske resultater; de er summen af vores værdier og vores engagement i at gøre en positiv forskel.

 

Vi stræber efter at levere produkter af høj kvalitet, der opfylder vores kunders behov, samtidig med at vi opretholder vores forpligtelse til bæredygtighed og socialt ansvar.

Det reelle produkt

Stål er bare stål – vores opgave er at gøre det levende – derfor er vores reelle produkt af en helt anden vægtklasse – om ikke andet i sin fysiske form.

 

Det fysiske produkt var nemlig intet uden vores kerneprodukter TRYGHED, KVALITET og KNOWHOW. Disse 3 elementer gør at vi både kan levere et kvalitetsprodukt baseret på såvel viden som erfaring, og forstår vigtigheden af at kunden skal kunne føle sig tryg i valg af produkt og leverandør.

 

Trygheden består ligeledes i vores tilgang til hvornår en ordre er leveret. Vi vil gerne løfte en langt større andel af processen fra dine skuldre, så du som kunde kan varetage andre opgaver – det gælder lige fra montage til efterfølgende service.

total_2