Service
& Montage

HydraComp er

Service & Montage

Et af vores kerneprodukter er Tryghed for vores kunder. Vores Service- og montageafdeling har netop tryghed med i værktøjskassen hver eneste dag, hvad enten det er montage af hydraulisk system eller reparation af eksisterende løsninger.

Sammen med sit team af dygtige servicefolk, er servicechef Finn Olesen klar til at afhjælpe selv store og små udfordringer - og står også klar, hvis du ønsker at sikre stabil drift.

Endelig varetager teamet også montageopgaver uanset geografisk placering.

HydraComp Service

  • Dækker hele Danmark

    Vores serviceteam kommer gerne til dig uanset placering

  • Hele det hydrauliske system

    Vi har egne specialister uanset om det gælder slanger, cylindre eller pumpestationer.

  • Serviceaftaler

    Tegn en serviceaftale og skab tryghed om din oppetid

Kontakt vores salgsteam

for mere information

Overlad montagen til eksperterne

Et af vores kerneprodukter er Tryghed for vores kunder. Vores Service- og montageafdeling har netop tryghed med i værktøjskassen hver eneste dag, hvad enten det er montage af hydraulisk system eller reparation af eksisterende løsninger.

Ved at overlade montagen til HydraComps serviceafdeling er du sikret, at ovenstående er på plads, og du kan bruge din tid på andre ting.

Korrekt montering
af komponenter

Forkert montering af hydrauliske komponenter som cylindre, pumper, ventiler og slanger kan føre til lækager, fejl og endda farlige situationer.

Renlighed

Hydrauliske systemer er følsomme over for forurening, så det er vigtigt at sikre, at alle komponenter er rene ved montering for at undgå skader på systemet.

Korrekt tilspænding

For at sikre optimal udnyttelse og undgå lækager, skal fittings, koblinger mv. omhyggeligt tilspændes. Mens utilstrækkelig tilspænding kan føre til lækager, kan for stram tilspænding beskadige komponenterne.

Korrekt olie

Det er vigtigt at bruge olie af høj kvalitet. Forkert olie kan påvirke ydeevnen og levetiden af systemet.

Kontrol inden driftstart

Efter montering skal systemet testes grundigt for at sikre, at det fungerer korrekt. Dette omfatter kontrol af tryk, flow og eventuelle lækager.

Sikkerhed

Endelig skal der tilses, at alle sikkerhedsregler overholdes i den samlede løsning, det gælder også korrekt uddannelse af de operatører, der skal betjene systemet efterfølgende.

Gratis service til dig

24/7 adgang til online konfigurator af slanger og cylindre

Velkommen til vores hydraulik konfigurator!

Med vores online konfigurator giver vi dig mulighed for selv at designe og tilpasse cylindre og hydraulikslanger direkte fra din egen computer. Vi sætter dig i førersædet, så du kan skabe løsninger, der passer perfekt til dine behov.

service_1
/01

Service, både som sikkerhed og nødløsning

Vores serviceteam varetager både akutfunktion ved nedbrud og forebyggende servicebesøg. Skulle uheldet være ude, kan vi med andre ord rykke ud og afhjælpe dit problem med kort varsel. Mange problemer kan løses on-site, mens andre skal en tur omkring et af vores værksteder.

/02

Serviceaftaler, hvis oppetid er essentiel for din virksomhed

For de fleste er et ikke-funktionerende hydraulisk system lighedstegn med økonomisk tab. Det kan være, du ikke kan overholde dine aftaler, at dit produktionsapparat står stille, eller der er direkte fare for øvrige følgeskader.

Når du tegner en serviceaftale med HydraComp, køber du ind i et af vores kerneprodukter: Tryghed. Vi giver dig nemlig tryghed i, at du hele tiden har et system, der kører optimalt, og at sliddele udskiftes, før det går galt.

Aftalen udformes, så den passer præcist til dit behov.

service_3
service_2
/03

Din hydraulik-olie er ren – eller er den?

Antallet af partikler i olien har en direkte indvirkning på et hydraulisk anlægs levetid. Derfor er det et af de vigtigste områder vores serviceteknikere sætter ind, når der foretages service på et anlæg. Fx ved hjælp af en partikel-tæller måles de forskellige partikler og antallet per 100ml. olie.

Skulle mængden af partikler være over grænseværdierne, har vi mulighed for at sætte ind med diverse filtreringsløsninger både integreret med systemet og i form af en offline løsning som kun har til formål at rense olietankens indhold – hvilket især vil være en fordel ved større anlæg, hvor en decideret udskiftning af olien vil være en bekostelig affære.

8000+ Hydraulik-komponenter 24/7

Vi har gjort mere end 8000 standard hydraulik-komponenter tilgængelig for dig i vores webshop.

Her kan du, når det passer dig, bestille de komponenter du har brug for. Kim og hans dygtige kolleger står klar til at sende dine varer til dig.

Du er selvfølgelig altid velkommen til også at kontakte vores salgsteam på +45 9669 4080

shop-mashup2
shop-mashup1
shop-kim
shop-mashup3