Kollega
i fokus

Joergen 0065 1
Kollega i fokus: Jørgen Pedersen, Teknisk Support

Et solidt fundament af erfaring for teknisk support hos HydraComp

I enhver virksomhed er kundetilfredshed afgørende, men hos HydraComp går vi et skridt videre. Vi stræber ikke blot efter at imødekomme vores kunders behov; vi udfordrer dem også, når det er nødvendigt. Som garant for denne tilgang står Jørgen Pedersen, vores nye men særdeles erfarne kollega hos HydraComp.

Med en imponerende baggrund og en karriere, der spænder over flere årtier, er Jørgen en uvurderlig ressource for både vores team og vores kunder. Ud over sin uddannelse som VVS-montør har han solgt hydrauliske komponenter og systemer i ca. 30 år – derved har han opbygget et solidt fundament af viden og ekspertise inden for hydraulik og systemerne bag den.

HydraComps produktunivers er med andre ord yderst velkendt for Jørgen – som til daglig har til opgave at yde teknisk support til vores kunder og kolleger. Når vi allerede i projekteringen af en opgave inddrager en person som Jørgen, er det fordi, vi ønsker at sikre, at kvaliteten er i top, og at den pågældende løsning lever op til højeste standard. En anden grund er, at vi ønsker at bringe al vores ekspertise ind i projekterne fra starten, og fra starten udfordre kundens ønsker og behov.

Til syvende og sidst er det, vi sælger til kunden, den knowhow, vi har fået fra mange års erfaring fra branchen. Med Jørgen og de mange dygtige kolleger er vi ikke bange for at se ud over det åbenlyse for at sikre det optimale resultat – med kunden i centrum.

Læs også

Velkommen til det nye hydra-comp.com

Så er vi i luften med det nye hydra-comp.com. Et nyt site med bedre overblik over vores services. Du har naturligvis stadig adgang til vores webshop.

HydraComps CEO 10 års jubilæum

HydraComps direktør Rasmus Jacobsen kan nu fejre at have været en del af HydraComp-familien i hele 10 år. Vi har bedt kollegerne sætte et par ord på jubilaren.

Årets SMV 2024 til HydraComp

HydraComps direktør, Rasmus Jacobsen, er blevet indstillet til erhvervsprisen Årets SMV 2024. I konkurrence med ca. 200 små og mellemstore virksomheder på landsplan