Erhvervsprisen
Årets SMV 2024

Rasmus_0Y9A0075 1
Årets SMV 2024

HydraComp indstillet til erhvervspris

HydraComps direktør, Rasmus Jacobsen, er blevet indstillet til erhvervsprisen Årets SMV 2024. I konkurrence med ca. 200 små og mellemstore virksomheder på landsplan, har HydraComp og særligt Rasmus Jacobsens indsats fanget opmærksomheden. 

Blandt de bærende argumenter ses, at virksomheden er blevet gennemmoderniseret på flere essentielle områder – Rasmus' evne til at realisere kontrolleret vækst og hans fremtoning som en seriøs og kompetent CEO. 

Vi er naturligvis stolte over at være med i feltet – og ser indstillingen, uanset udfaldet, som et skulderklap til det arbejde, der hver dag udføres af hele HydraComp teamet. 

ÅRETS SMV er et samarbejde med Jyske Bank, KPMG, ASNET, Dansk Ejerkapital og DAHL. 

Læs også

Velkommen til det nye hydra-comp.com

Så er vi i luften med det nye hydra-comp.com. Et nyt site med bedre overblik over vores services. Du har naturligvis stadig adgang til vores webshop.

HydraComps CEO 10 års jubilæum

HydraComps direktør Rasmus Jacobsen kan nu fejre at have været en del af HydraComp-familien i hele 10 år. Vi har bedt kollegerne sætte et par ord på jubilaren.

Kollega i fokus: Jørgen Pedersen, Teknisk Support

Et solidt fundament af erfaring for teknisk support hos HydraComp. I enhver virksomhed er kundetilfredshed afgørende, men hos HydraComp går vi et skridt videre